Meny

3 bästa HR eventen på torsdag i Almedalen

Det är alltid lugnare ju närmare slutet på Almedalsveckan du kommer. För dig som är kvar på torsdag finns det däremot fortfarande flera bra events att boka in. I vår eventguide listar vi just nu hela 8 stycken inom bland annat innovation, integration och kompetensförsörjning. Här hittar du tre events som verkar extra bra och som du inte vill missa.  

09.00: Digital innovation i praktiken – vilka metoder och strukturer fungerar bäst?
Hur kan traditionella företag och organisationer jobba med digital innovation? Behövs det speciella team med särskild kompetens? 

09.30: Vågar dagens unga starta företag? 
Hur ska vi få fler unga att starta företag? Vad krävs för att aktivera ett fortsatt företagande? Är det möjligt att vara både entreprenör och student? Hur ser finanseringsmöjligheterna ut och vilka är de politiska tankarna? Vi möter unga företagare, aktörer för företagande och politiker.

10.00: Företagskultur i världsklass? 
Varför gör vi som vi gör? Vad begränsar våra förmågor och vilka möjligheter finns det att utnyttja allas vår fulla potential? Vad sker inom våra organisationer, företag och hur format och påverkar vi våra miljöer?  

För mer info om dessa och andra events på torsdagen i Almedalen, kolla in eventguiden på www.hralmedalen.com. Här hittar du info, karta, länkar och twitterinformation. 

Följ även gärna HR Almedalen på Twitter: @HRalmedalen och #HRalmedalen

PS. Bilden ovan är från Comprends event Agency World Goes Women in Tech i ALmedalen 2015 i samarbete med Epicenter.

/Tommie Cau, tommie.cau@comprend.com